Eliane van Dijk

Eliane van Dijk

Hallo Juliette,
Super bedankt voor je hulp tot nu toe!!!
Ik kan niet geloven hoeveel werk we al verzet hebben na nog maar 2 bijeenkomsten!
Behalve wat actuele zaken, is mijn administratie van de laatste 3 jaar op orde, zijn er dingen geregeld en uitgezocht….Alles werd meteen duidelijk in kaart gebracht, en en passant nam je nog wat dingen mee die beter of anders kunnen. Na afloop krijg ik steeds een helder en overzichtelijk ‚Äúto do‚ÄĚ-lijstje, en ik merk dat ik er helemaal niet meer zo tegenop zie om regeldingen aan te pakken.

Je hebt een heldere en snelle aanpak. Je geeft inzicht en overzicht. Tegelijk sta je als mens naast me, zonder oordeel, met relativering en humor, en geeft me terloops ook nog waardevol persoonlijk advies. Als opruimcoach breng je veel meer dan praktische orde en rust.

Je warme en tegelijk nuchtere aanpak hebben er nu al voor gezorgd dat ik me ook mentaal en emotioneel opgeruimder en helderder voel! Ongelofelijk, want ik zat er best wel doorheen toen ik je hulp zocht! Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben, en ik zie uit naar de volgende bijeenkomsten.

Nu ik zie wat het allemaal oplevert heb ik er zelfs zin in nog meer orde en structuur aan te brengen, iets waar ik altijd veel weerstand op had zitten.
Ik merk dat er langzaam meer ruimte komt om me te focussen op de weg voor me, en ook dat er meer ruimte is voor ontspannen en leuke dingen. Daarom toch alvast een betuiging van dankbaarheid, ook al zijn we nog niet klaar.

In reclamewoorden zou ik zeggen; Juliette, je bent een verademing , een frisse wind waarna alles weer heerlijk zacht, fris en prettig aanvoelt!!
Lieve groet,
Eliane


Comments are closed.