Rachel de Gelder

Rachel de Gelder

Juliette bedankt!

Na jarenlange ervaring in de horeca ben ik overgestapt naar werken in de zorgsector. Het werken als manager en boekhouder zet ik nu in op een gebied dat mij meer voldoening en zingeving geeft.

Met alle know how kwam ik als secretaris en penningmeester bij de Stichting Hart voor Zorg en Welzijn al snel met een bureau vol werk en hierin vond ik zelf geen structuur en orde. Met jouw hulp heb ik nu een goede dagindeling en overzicht in de werkzaamheden.

Mijn bureau werd mooi en gestructureerd opgeruimd en dat is gelukkig zo gebleven. Iedere dag print ik nu, een overzicht uit van de dagelijkse acties en de prioriteiten, dit geeft mij rust!

We hebben alles zo verwerkt dat per dag, week en maand duidelijk is wat er wanneer gebeurd. E-mails, de uren administratie en alle bijkomende werkzaamheden kan ik nu stapsgewijs en goed afhandelen zonder dat ik me overweldigd voel.

Ik heb de regie terug en dat is fantastisch, maar ook noodzakelijk om goed en verantwoordelijk werk te kunnen doen. Je daadkracht en heldere communicatie zijn erg fijn om snel vooruit te komen.


Comments are closed.