Vertrouwenspersoon / 1 op 1 coaching

Vertrouwenspersoon / 1 op 1 coaching

Iedereen krijgt in het leven te maken met gevoelige zaken. Er over praten is dan prettig en soms is het makkelijker of is het verstandig om met een buitenstaander te praten  Op deze manier kun je je gedachten op een rij zetten en feedback krijgen over de verschillende soorten reacties en acties op een onderwerp of situatie.

Een gevoelige kwestie  kan soms sneller opgelost worden door het te delen met een vertrouwenspersoon  in plaats van er mee te blijven rondlopen. Privé, maar ook op werkgebied kan het zijn dat iets je aandacht blijft vragen en dat je graag eens wilt sparren hierover. Daar ben ik voor.

Ik heb door mijn werk als gecertificeerd vertrouwenspersoon bij de landelijke vertrouwenstelefoon van de FNV werkervaring opgedaan. Daarnaast ben ik door mijn open en onderzoekende persoonlijkheid een ervaringsdeskundige in de privésfeer.

Ik luister, inventariseer en ben wars van taboes. We bekijken samen de opties en ik maak eventueel een verslag voor je. Vaak blijkt je hart luchten al genoeg. Het kan ook zijn dat we kijken wie jou verder kan helpen of begeleiden naar een oplossing voor jouw probleem. Daarna kun jij je weer verheugen op de rest van je leven!

Ik werk net als bij veel van mijn andere diensten met een korte gratis intake.

De samenwerking vindt plaats op een locatie in overleg en valt onder geheimhouding tenzij er risico is dat  mens of dier kwaad wordt berokkend.