Ervaring van anderen

Ervaring van anderen

Astrid Berkvens

Een betrouwbare en allround secretaresse, schrijfster en vertrouwenspersoon! – Voordat Juliette mij kwam helpen, zag ik geen duidelijke weg… Lees meer “Astrid Berkvens”

Voorzitter raad van bestuur thuiszorg Hart voor Zorg en Welzijn Maastricht

Ron van der Henst

Verstrikt in mijn geheim door stelselmatige ontkenning, maar nu weer stevig in mijn schoenen.. – Ik heb Juliette leren kennen op een moment in mijn … Lees meer “Ron van der Henst”

Electromonteur

Veva Schulkens

Pragmatische en betaalbare hulp. – Juli√ętte is een enthousiaste vrouw die van aanpakken weet. Of het nu je administratie is, een kast … Lees meer “Veva Schulkens”

Ritueel begeleider

Marty Paulissen

Superblij met deze fijne en regelmatige samenwerking! – Superblij met deze fijne samenwerking! Marty Paulissen van het Bibihuis in… Lees meer “Marty Paulissen”

Oprichter en bestuurder van Stichting Bibihuis Maastricht.

Anouk Philips

Een rots in de branding.. – Ik zie Juliette als een rots in de branding voor mensen die in de chaos zitten. Ze is een nuchtere, doortastende… Lees meer “Anouk Philips”

HSP coach

Rachel de Gelder

De regie weer terug over mijn werk! – Juliette bedankt! Na jarenlange ervaring in de horeca ben ik overgestapt naar werken in de zorgsector.… Lees meer “Rachel de Gelder”

Eigenaar en oprichter van Fenix support en directiesecretaris stichting Hart voor Zorg en Welzijn

Eliane van Dijk

Juliette, je bent een verademing , een frisse wind waarna alles weer heerlijk zacht, fris en prettig aanvoelt!! – Super bedankt voor je hulp… Lees meer “Eliane van Dijk”

Sjamanistisch healer en masseur

Een hele moedige man (anoniem)

Investeren in de toekomst en in de liefde van mijn leven. – Door een scheiding en een verhuizing was er veel post blijven liggen. Rekeningen stapelden zich… Lees meer “Een hele moedige man (anoniem)”

Iris van Noorden

Energiek en doortastend samenwerken. – Door een scheiding en een verhuizing was er veel post blijven liggen. Rekeningen stapelden zich … Lees meer “Iris van Noorden”

Ritueel begeleidster

Judith de Haas

Juliette is een fijne en eerlijke persoonlijkheid, met de nodige humor, en dat heb je af en toe wel nodig om te relativeren, of even een ‚Äúbreak‚ÄĚ momentje in te voeren.… Lees meer “Judith de Haas”

Medewerkster in de thuiszorg

Familie Forcano

De belasting is soms onduidelijk of zelfs niet kloppend in dit geval‚Ķ – Fantastisch wat Juliette doet! Ze heeft mij ook binnen 24 uur geholpen bij… Lees meer “Familie Forcano”

Pensionado’s te Mallorca

Aad Glasbergen

Goede hulp en helderheid! – De afgelopen jaren altijd blij geweest met de hulp van Juliette. Met name indien ik bepaalde … Lees meer “Aad Glasbergen”

Vrachtwagenchauffeur

Raymond Dreessen

Oplossingsgericht, hartelijk en toegewijd zijn voor mij de kernwoorden om Juliette samen te vatten. – Ik ken Juliette als een luisterend en toegewijd persoon.… Lees meer “Raymond Dreessen”

Eigenaar van Dreesen Multimedia