Wie ben ik

Wie ben ik

WIE BEN IK

Ik ben Juliette Cremers, geboren en woonachtig in Maastricht.

Mijn motivatie om bij mensen orde en structuur te brengen, is ontstaan uit het feit dat ik het zelf altijd belangrijk vond om voor mezelf rust en overzicht te cre√ęren. En dit gun ik u ook!

In mijn werk als personal organizer en coach combineer ik mijn opleidings- en werkervaring met mijn levenservaring en persoonlijkheid.

Mijn ruime werkervaring ligt in de dienstverlenende sector, het bankwezen en in het welzijnswerk. Ik ben gediplomeerd secretaresse, budgetcoach en vertrouwenspersoon.

Ik werk samen met verschillende zorgaanbieders, Arbo diensten en thuiszorg instanties. Daanaast heb ik vele columns geschreven over maatschappelijke ondersteuning voor een online platform. Daarnaast heb ik jaren gewerkt als vertrouwenspersoon voor de FNV.

Ik ben daadkrachtig, resultaatgericht en open. Meer over mij en mijn waarden lees je hier, het is een artikel over de Kingfisher, het ijsvogeltje.

Het maakt mij blij om nuttig te zijn voor mensen op een gebied waar ze zich kwetsbaar in voelen. Mijn doelstelling is om mensen opnieuw in hun eigen kracht te laten komen en dat ze zichzelf weer mogen zijn met nieuwe energie.

Ik geniet van vakanties, liefst met de zon in Spanje of in Goa (India), maar ook de achtertuin is fijn! Schrijven, lezen, de natuur in en het contact met open mensen maakt me gelukkig.

Mijn missie is om rust en persoonlijke groei over te brengen en elkaar een fijn leven gunnen. Emotionele ballast loslaten door keuzes te maken en verder te gaan. Ik krijg er energie van om mensen te motiveren hun doelen te bereiken en hierbij te ondersteunen.

Je levenspad opruimen geeft ruimte voor zaken die er echt toedoen: gezondheid, relaties, passies en persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof in zowel mezelf als in jou. Gun jezelf deze luxe en investering, verandering van stijl doet leven!