Voor wie

Voor wie

VOOR WIE

Ik werk voor mensen zoals jij en ik. Mensen met een baan, een eigen bedrijf, een passie, een gevuld leven, mensen die vooruit willen!

Ik kan je helpen je administratie op orde te brengen, je vragen bij onduidelijkheden wegnemen, betalingsregelingen treffen, contact opnemen met de juiste instanties of samen er heen te gaan indien dat gewenst is. Indien nodig verwijs ik je door naar de juiste contactpersoon. Waarom je hierbij hulp nodig hebt is niet van belang, maar dat je de stap neemt om hulp te zoeken, is iets om trots op te zijn!

Ook voor ZZP-ers kan ik secretari√ęle werkzaamheden verrichten, of hulp bieden met het aanleveren van stukken voor de boekhouder.

Als opruimcoach kan ik voor iedereen iets betekenen. Ieder mens neemt vaak te veel spullen mee de toekomst in, de kasten eens goed uitmesten kan veel opleveren. Uit ervaring weet ik dat dit soort taken vaak eindeloos vooruit geschoven worden. Vrije tijd is leuker te besteden. Maar met mijn hulp gaan we samen, 1 op 1, aan de slag! Dit geeft energie en ontspanning, je basis thuis op orde hebben, zal vaak een diepere rust teweegbrengen. We kijken bewust naar wat weg kan en wat blijft vanwege de meerwaarde.

Als vertrouwenspersoon kan ik luisteren naar waar je mee worstelt en kunnen we eventuele opties/ oplossingen samen bespreken. Hier kan een kort coachingstraject bij ingezet worden.

Bovengenoemde zaken doe ik ook als individueel begeleider bij indicatie. Van alle werkzaamheden zijn diploma’s en referenties (website, LinkedIn) inzichtelijk.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek brengen we in kaart waar ik je bij kan helpen alvorens we aan de slag gaan. Bovendien is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en we op een gelijkwaardige manier kunnen samenwerken. Motivatie en openheid is belangrijk, je moet er zelf voor willen gaan!

Ik verheug me op een kennismaking met je!